Kodin rakentajalle

Portaat ja kaiteet ovat merkittävä osa kodin sisustusta. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne jo projektin suunnitteluvaiheessa, jotta pystymme toteuttamaan toiveidenne mukaiset porras- ja kaidekokonaisuudet. Autamme sinua valitsemaan ratkaisut ja huolehdimme mittaukset sekä toimituksen sovittujen aikataulujen mukaan.

Täyden palvelun-toimitus

Hoidamme porras- ja kaidetoimituksen "avaimet käteen"-periaatteella. Tulemme kohteeseenne ottamaan tarvittavat mitat ja selvittämään rakenteet.
Tämän jälkeen suunnittelijamme mallintaa tuotteet asemoituna juuri teidän kohteeseenne ja ratkaiseet tekniset yksityiskohdat. Toimitamme sinulle 3D-kuvat kokonaisuudesta. Hyväksyttyänne kuvat valmistamme tuotteet ja toimitamme ne asennettuna kohteeseenne.
Avaimet käteen

Tehdään yhdessä-toimitus

Voit itse osallistua porrasprojektin toteuttamiseen ja saada Caava-tuotteet edullisesti. Saat meiltä työmaaohjeet, joiden avulla suoriudut työmaalla tehtävistä mittaus- ja asennustöistä. Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme tuotteet pihaan ja sinä voit suorittaa asennuksen rakennusporukkasi kanssa.
Olemme tukenasi koko projektin ajan ja varmistamme, että projekti etenee mallikkaasti.
Säästösi jopa 20%